Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΓΕΡΜΑΝΙΑ 2012-2013






 Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ  EHF EURO 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ


Ήταν ο πιο σοβαρός  και ο πιο τραγικός  τραυματισμός  κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος  EHF Ανδρών στη Σερβία τον Ιανουάριο του 2012 Δύο λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα της Γερμανίας κατά της Πολωνίας ο Γερμανός  πλέι μέικερ Michael Haass δεχτικέ κατά λάθος χτύπημα κατά  πτώση  του  πολωνού  παίκτη Krzystof Lijewski, ο οποίος είχε  χάσει την ισορροπία του έπειτα από σπρώξιμο του εξτρέμ  Dominik Klein. Ο Lijewski έπεσε πάνω του Haass ο οποίος στη συνέχεια έσπασε τον αστράγαλό του και έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση .Τέλος, η Γερμανία έχασε 33:32, έχασε τον ημιτελικό και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 - και  ο Haass ήταν έξω για μήνες.
Τώρα, για την έναρξη των προκριματικών αγώνων για το EHF EURO 2014 η Γερμανία, πρώτα υποδέχεται την ομάδα έκπληξη του Μαυροβουνίου την 1η Νοεμβρίου και στη συνέχεια  έχει ταξίδι  στο  Ισραήλ στις 4 Νοεμβρίου,
Η επιστροφή  του Haass  στην εθνική ομάδα.

"Δεν είναι ακόμα είναι σε υψηλό επίπεδό , αλλά ελπίζω ότι θα βρει γρήγορα τον εαυτό του», είπε ο γερμανός προπονητής Martin Hauberger, όταν ανακοίνωσε την ομάδα για τους πρώτους δύο προκριματικούς αγώνες.
Εκτός από  τον Haass, το  δεξί εξτρέμ  Patrick Groetzki επανέρχεται  μετά από ένα μακροχρόνιο τραυματισμό στο γόνατο  αλλά και οι  συμπαίκτες του στην  Rhein Neckar  Löwen  Uwe Gensheimer και Oliver Roggisch "
Η Γερμανία είχε κερδίσει τις δυο προσέχεις αντιπάλους της  και  ο προπονητής της ελπίζει ότι αυτό το σερί θα συνεχιστεί στο δρόμο προς τη Δανία.
"Οι δύο αγώνες αυτοί είναι ευκαιρία  για μας. Θέλουμε να κερδίσουμε το Μαυροβούνιο και το Ισραήλ  για να μπορέσουμε να έχουμε ανεβασμένο ηθικό και εμπιστοσύνη στις ικανότητες μας  όχι μόνο για τους  προκριματικούς αγώνες, αλλά και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ισπανία που έρχεται "
Αλλά Heuberger  τόνισε ότι θέλει προσοχή το  Μαυροβούνιο : «Όπως κάθε ομάδα από την πρώην Γιουγκοσλαβία  έτσι και  αυτοί είναι επικίνδυνοι. Και   έχουν αποδείξει τη δύναμή τους με την  πρόκριση τους κατά της Σουηδίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2013. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ».
Η μονή απουσία βασικού παίκτη της Γερμανίας ακούει στο όνομα Holger Glandorf της Φλένσμπουργκ-Χάντεβιτ ο όποιος λόγο τραυματισμού δεν κλήθηκε στην ομάδα

Η γερμανική ομάδα για τα προκριματικά του EHF EURO 2014 εναντίον του Μαυροβουνίου (1 Νοεμβρίου) και του Ισραήλ (4 Νοεμβρίου):

 Σίλβιο Heinevetter (Füchse BERLIN, 79 διεθνείς αγώνες / 0 γκολ), Carsten Lichtlein (TBV Lemgo, 154/1), Martin Ziemer (TSV Hannover-Burgdorf, 9 / -)
 Uwe Gensheimer (Rhein-Neckar Löwen, 77/286), Oliver Roggisch (Rhein-Neckar Löwen, 178/35), ο Michael Müller (HSG Wetzlar, 53/120), Patrick Groetzki (Rhein-Neckar Löwen, 38/80 ), Patrick Wiencek (THW Kiel, 25/32), Sven-Sören Christophersen (Füchse Βερολίνο, 78/128), Felix Danner (MT Melsungen, 4/6), Markus Richwien (Füchse Βερολίνο, 15/33), Ντομινίκ Klein (THW Kiel, 151/286), Lars Kaufmann (SG Flensburg-Handewitt, 133/324), Steffen Weinhold (SG Flensburg-Handewitt, 29/50), Stefan Kneer (SC Magdeburg, 23/37), Michael Haass (Frisch Auf Göppingen, 93/138), Martin Strobel (TBV Lemgo, 64/76), Adrian 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.